Terje E.

Nyttige tips om kokebok apps!

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Har du en Iphone eller en annen slags Smartphone? Liker du å lage mat? Ja da bør du lese videre, vi har nemlig jakta etter gode apps for gode kokker. Vi bruker apps på mobilen til å betale regninger, vi bruker apps til å lese mail så hvorfor ikke bruke apps når man skal lage mat? Selv om det kanskje fort kan bli litt uhygenisk så måtte vi sjekke ut noen kokebok apps.

Matprat App`en

https://itunes.apple.com/no/app/matprat/id319653327?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=no.smartphones.matprat

matprat-appDenne appen er laget av <Opplysningskontoret for kjøtt og egg>, da sier det seg selv at de har noen baktanker ved denne appen. Så det er desverre svært lite utvalg eller ingen utvalg for vegetarianere. Men dersom du lager mye kjøtt så kan denne absolutt være noe for deg. Du har integrerte videotips sammen med en meget effektiv navigasjon. Appen er veldig bra men vi syntes ikke den er noen fullverdig kokebok. De skal ha et eksta plus for «Handleliste» funksjonen som lager en handleliste for deg på 123.

Epiccurious App`en

https://itunes.apple.com/us/app/epicurious-recipes-shopping/id312101965?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.epicurious

Dette er en global portal med et ekstremt mye innhold. Denne er på engelsk så for mange mennesker så kan dette gjøre matlagingen litt for komplisert. Men har du fulgt med i engelsktimen så burde dette gå bra, er det noe du er usikker på så har man jo Google Transelation som fungerer fint. Det fine med denne appen er at du kan bidra selv med oppskrifter, du kan kommunisere med andre brukere. Så vi kan vel kalle dette matelskernes svar på Facebook. Naviasjon er enkelt og til tross for det store utvalget så er det nokså ukomplisert. Du kan også lage en egen handeliste her.

Sannsynligvis vil det komme flere aktører på dette markedet snart, det hadde vært fint med en norsk uavhengig mat-app. Til den tid så vi får vi klare oss med disse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *