Terje E.

Nyttige reisetips med bobil

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Når du skal på bobilferie så er hele verden for dine føtter, eller dekk. Du har enorm frihet til å velge hvor turen skal gå, og en rekke fantastiske plasser å besøke på veien til målet. Noen velger også å la friheten bestemme fullt og helt. Noe som gjør det til en artig og spontan tur. Du kan lett komme bort i fine plasser å besøke, og treffer gjerne på andre som også er ute å reiser med sine bobiler. Pass på å ta kontakt med andre for tips og råd om hvor det lønner seg å overnatte, andre kan vite om flotte bortgjemte steder med gode muligheter for gratis parkering av bobilen.

Det er litt vanskelig å anbefale reiser til bobilturister. Som jeg gikk igjennom over så er alle muligheter åpne. Litt undersøkelser på forhånd er uansett å anbefale. Internett kan være en av dine beste venner på akkurat dette området. Reisenettstedene har gjerne dedikert en liten kategori for de som har bobil eller caravan. Her finner du beskrivelser av andres reiser, hvor du kan plukke opp gode overnattingssteder og fine områder å besøke. Du vil også merke at de fleste har på et eller annet tidspunkt under turen valgt å være spontane, noe som leder til en litt annen rute enn du hadde tenkt.

Les også: CKE kortet for deg med bobil

bobil-reise-tipsSelv om turen blir planlagt godt og du vet hvor du skal, er det godt å kunne ha med seg en GPS. Noen ganger så kan det bli litt hastverk med å finne seg en overnattingsplass, eller så må bobilen innom en tømmeplass. Det har heldigvis kommet egne bobil GPS systemer, som har ekstra stor skjerm. De inneholder oversikter over tømmeplasser og oppstillingsplasser for bobil.

Mitt beste tips er å legge ut på en tur som du aldri vil glemme, det får du gjerne med en spontantur og ved å lytte og spørre andre som du møter på veien. God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *