Terje E.

CKE kortet for deg med bobil

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

CKE kortet er et kort for deg som ferierer med bobil i Europa. Du bør skaffe deg det om du ikke har det, for det gir mange fordeler. Noen av fordelene er at du får rabatt på butikker, spisesteder og ferjer blant annet. Det gjør det billigere for deg å komme deg frem og når du skal kjøpe det du trenger som du kanskje har glemt eller ødelagt under turen.

Om du har vært bobil turist lenge så er du nok kjent med CKE kortet, spesielt om du har feriert nedover de flotte veiene i Europa. Er du ny for dette kortet så står CKE for Camping Key Europe. Kortet gjelder fra 1. januar til 31. desember hvert år, altså må du fornye det om du ønsker å ha det for en ny sesong. Om du er medlem i Norsk Bobilforening så skal du også vite at du kan få Bobilforeningens kort integrert i CKE kortet.

cke-kort-camping-bobilFor å skaffe deg kortet så kan du gå til Norsk Bobilforening sine hjemmesider, som du finner via Google. Gå inn på Medlemsfordeler, og nederst på den siden er det en link til CKE kortet. Der kan du så velge om du ønsker det integrert med Norsk Bobilforening eller som selvstendig kort. Alle fordelene er også listet opp sammen med hvor de gjelder.

Les også: Fordeler ved å være med i bobilforeningen

Vi håper du får god nytte av kortet og bruker det for alt det er verdt. Det koster nok for alt annet du gjerne vil i løpet av ferien, la transportkostnadene bli minimale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *