Terje E.

Droner i gave – gode tips

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden
drone-dji-phantom

drone-dji-phantom

Droner i konfirmasjonsgave og bursdagsgave.

Vil du unngå å være den som dukker opp med en tradisjonell bursdagsgave eller konfirmasjonsgave så bør du lese her. Hvis du gjerne vil skille ut deg fra mengden og gi bursdagsbarnet en spennende gave så bør du ta ett nærmere kikk på en av de mange dronene som finnes på det norske markedet.

Droner til bursdag og konfirmasjon

En drone kan legge grunnlag for mange timers moro og det kan raskt utvikle seg til en pasjon for den som blir beriket med en eller flere droner i bursdagsgave. Det er ingen tvil om at du blir jubilantens mest populære gjest hvis du dukker opp med en drone til ham eller henne ettersom den kan brukes på selve dagen. På denne måten har mottageren mulighet for å hygge seg litt med dronen og samtidig filme eller ta noen mer originale bilder av selve festen og gjestene.

En drone er årets hit i konfirmasjonsgave

Det er absolutt ingen tvil om at droner kan bli årets hit som konfirmasjonsgave. Særlig hvis du vet at konfirmanten er glad i fotografi eller videografi, da er en drone ideell til å utforske ytterligere områder innen video- eller fotoverdenen.

Konfirmanten trenger imidlertid ikke ha en stor interesse – eller kanskje til og med dypere pasjon – for foto for å finne en drone spennende. De fleste gutter i den alderen er interessert i gadgets og elsker å bli underholdt av slike ting, og jentene – de er også med på gadgetbølgen.

Les også: Droner og Go Pro kamera

Hvorfor er en drone en fet gadget – og en perfekt gave?

Bare det faktum at du kan fly rundt med en gadget som er robust og fungerer slik som en av de dronene som brukes av for eksempel det amerikanske militæret, er nok til å gi en gadget en status som fet og kul . I og med at konfirmanten samtidig kan bruke en drone til å filme eller fotografere så blir det en langt mer interessant gadget enn hva som ellers ligger hjemme på rommet.

Det er med andre ord en store underholdningsverdi som følger med en drone, det er med på å gjøre det til en morsom opplevelse å fly rundt med dronen. Da oppstår interessen raskt til at man også kan fotografere eller filme når man flyr rundt med dronen sin, filmen/bildene kan deretter redigeres på en datamaskin og lastes opp på nettet.

Hvilke droner henvender seg til en konfirmant og nybegynner?

Det finnes flere droner på det norske markedet som henvender seg til såvel konfirmanter som nybegynnere, men det er spesielt to man skal kikke nærmere på, da de skiller seg markant ut fra mengden med en rekke spesifikasjoner, en fly- og batteritid samt en stor mengde muligheter som er litt bedre enn de andre dronene på markedet.

Det er snakk om Parrot AR.Drone 2.0 og DJI Phantom som begge har fått et fotfeste i markedet med rykte som noen av de beste dronene.

Målgruppen er ikke de profesjonelle, men likevel finnes det opp til flere profesjonelle videofolk og fotografer som bruker både Parrot AR.Drone 2.0 og DJI Phantom i forbindelse med deres daglige arbeid, noe som bare understreker at disse to dronene er spennende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *