Terje E.

Droner og Go Pro kamera – Tips

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

DJI Phantom

Når du bruker en DJI Phantom drone er det ingen tvil om at du får en superb opplevelse ved å velge et GoPro kamera til den. Kameraet gir deg en lang rekke av forskjellige bruksmuligheter hvor det langt fra bare er dronen du kan bruke det på.

Det er først og fremst GoPro Hero3 Black Edition som det er fokus på for det er det beste du kan få når du skal velge kamera til dronen din. Har du et slik kamera, en god gimball og en DJI Phantom drone er du ualmindelig godt rustet og klar til mange nye eventyr.

Les også: Tips: Droner i gave
Når du velger GoPro Hero3+ Black utgaven får du verdens beste hjelmkamera til dronen din. Du har blant annet mulighet for 30 % lengre batteritid i forhold til tidligere modeller, det er 20 % mindre og gir deg derfor flere bruksmulighete, og så har det 4X raskere innebygget wi-fi og en lang rekke andre funksjoner som alle gjør det mulig å bruke kameraet til langt mer enn bare dronene.

Les også: Dronen Parrot Bebop er bygget rundt kameraet

DJI Phantom 2

Når du går etter det beste innen droner som skal være klar til å bruke det beste actionkameraet er valget lett. Her er det først og fremst DJI Phantom 2 med Zenmuse du skal velge. Valget faller på denne dronen, fordi du får et godt kompakt design og du får den beste stabiliteten med Zenmuse, og du får den lengste flytiden med dronen. Alt i al, er det ikke noe å være i tvil om hvis du vil ha det beste.

Du får ca. 25 minutters flytid med DJI Phantom 2 dronen og mister fjernkontrollen og dronen forbindelse til hverandre vil dronen fly hjem til utgangspunktet og lande. Det er en god sikkerhet du får og når så DJI Phantom 2 også kommer RTF (Ready To Fly) er valget enda lettere.

Det finnes også en lang rekke av utvidelsesmuligheter til denne dronen som gir en lang rekke egenskaper du ikke finner ved andre droner. Du kan blant annet få et groundstation, ekstra stor skjerm og flere andre spennende ting som igjen gir helt nye bruksmuligheter for dronen.

Her kan du lese om litt mer avanserte droner (ekstern link)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *