Terje E.

Tre tegn på at din kone kan bli utro

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Vil du ha et hint om hva som kan få din kone til å gjøre et sidesprang? Så les videre.

Det er ingen hemmelighet at utroskap ikke er det beste krydderet i ekteskapet og lett kan være den en vei direkte til skilsmisse. Men det store spørsmålet er, hva driver noen til å være utro?

utro-kone-kvinne

Jeg har behov!

Med fokus på utro kvinners utroskap har en ny studie (» Risk Factors Associated with Womens Marital Infidelity») forsøkt å svare på spørsmålet. Hele rapport kan leses her.

Forskerne Michelle Jeanfreau, Anthony Jurich og Michael Mong står bak den amerikanske rapporten og de har studert og analysert fire kvinner i alderen 24 til 51 år. Disse kvinnene hadde alle vært utro og ekteskapene endte med skilsmisser.

Underveis fant forskerne tre felles risikofaktorer som bidro til kvinnenes sidesprang:

1. Mangel på kvalitetstid
De fire kvinnene i undersøkelsen ga alle uttrykk for at de gjerne ville ha tilbrakt mer tid sammen med ektefellene deres, noe som de også forsøkte å si under ekteskapet, men de ble avvist og følte seg som andre eller tredje prioritet for mennene sine, som var mer opptatt av arbeid eller sosialt liv utenfor hjemmet.

2. Manglende evne til å løse konflikter
Hvis man ikke får snakket ut om tingene kan uløste konflikter vokse seg store. De manglende løsningene og endringene gjorde de fire kvinnene frustrerte fordi problemene var framme i lyset, men ikke ble løst.

3. Manglende oppmerksomhet
Alle kvinnene fortalte at de savnet mer intimitet i ekteskapene deres. Dette tomrommet ble til slutt fylt ut av en elsker.

Forskerne framhever at ingen av kvinnene aktivt søkte etter en affære. Men ettersom tiden gikk ble de mer og mer frustrerte over ekteskapene sine. Og da muligheten for utroskap oppsto var det lite nøling fra kvinnenes side.

Kanskje det kan lønne seg å ta disse tre punktene til etterretning hvis du vil holde på kvinnen din. Og kanskje også kvinner kunne lære noe av dette?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *