Terje E.

Vektklubben? Enkelt forklart

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Hvis du leser VG så har du helt sikkert fått med deg at de annonserer for noe som heter Vektklubben, som i praksis er en klubb for mennesker som vil gå ned i vekt. Vi ble nyskjerrige å tok en nærmere titt på hva Vektklubben er og hva de har oppnådd hittil.

Hva er Vektklubben?
Vektklubben er et digitalt samfunn for mennesker som ønsker å gå ned i vekt. Her har du tilgang på flere verktøy som kan hjelpe deg med å gå ned i vekt. Blant verktøy du får når du registrer deg er kalorikalkolator,oppskrifter på slankevennlig mat. I tillegg så har vektklubben eksperter innenfor flere fagområder som kan hjelpe deg.

Suksesshistorier med Vektklubben?
Det finnes mange historier om folk som har gått ned mye ved å benytte seg av vektklubben. Hvis du har riktig motivasjon så er det ingen grunn til at du ikke skal klare det samme. Blant annet kunne vi nylig lese om Maria som hadde gått ned hele 25 KG med vektklubben.

Les også: Les også: Info om tynnfedme

Koster det noe å bli medlem av Vektklubben?
vektklubbenJa det koster noe å bli medlem av vektklubben, slanking er big business, også for VG. Det koster 650,- kr for et år, men med tanke på hvor mye du faktisk får så er summen å betale faktisk ganske liten. Vi anbefaler alle som vurderer å bli med medlem av vektklubben om å være sikre på at de kommer til å bruke tjenesten da det blir fort noen bortkastede kroner dersom du ikke benytter deg av det.

Hva likte vi best?
Vi prøvde vektklubben i en liten periode og det vi likte best er at du får en fullstendig oversikt. Du har en dagbok som du kan notere i og ressursene du har på mat. Mat er noe av det vi syntes er vanskeligst når vi skal slanke oss her i huset. Det må gå fort, det skal smake godt og det skal være sunt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *