Noen her som kjenner til reklameplass.com?

En tråd i 'Affiliate-programmer' startet av TorsteinO, 19 Jan 2008.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Har ikke sett Kenneth skrive ett eneste innlegg i denne tråden så jeg skjønner overhodet ikke hva du rører etter? :confused:
   
 2. Jan New Member

  Innlegg:
  38
  Sikkert ikke, men ser heller ikke at denne personen har blitt "forsøplet" med innlegg og beskyldinger om SPAM etc. Kanskje for at personen tilhører venneflokken. Tydligvis så er Spam GODTATT bare det kommer fra rette personer! Til tider kan man være uskyldig iht spam og noen ganger kan man gjøre dette med hensikt! Hensikten er å lese i mitt forrige innlegg!

  Vet ikke hvem som får best/dårligst reklame her.. og for å si det for siste gang, har ingenting med reklameplass å gjøre!!!
   
 3. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Eller kanskje fordi han ikke sender ut emails til personer som ikke har godtatt dette, noe som faktisk er kriminelt :)
   
 4. Jan New Member

  Innlegg:
  38
  Du har missforstått noe her, all spam er kriminelt uansett hvordan man gjør det, eller? Hva er det som kan godtas? Er det bare Norge som har denne lovgivningen?
   
 5. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Nei, det er ikke bare norge som har denne lovgivningen.

  All spam er ikke ulovlig, og det kommer også an på hva man legger i ordet spam. Det var en person her om dagen som spammet sin nettside på webforumet, dette er ikke ulovlig, men selvsagt ble han utestengt fra forumet.
  Er det å skrive i gjestebøker, forum, kommentarfelt i blogger og aviser spam? Ja, i mange tilfeller er det det. Er det kriminelt? Nei. Er det ulovlig/kriminelt å sende spam via mail til personer som ikke har godtatt dette? Ja, om det ikke er B2B er det kriminelt.
  Nå kan du sikkert si at dine mailutsendinger var B2B, men flere av de jeg kjenner til ble ikke sent til firmaet, men til personens private mailadresse.

  Det kan være kjekt å følge med både på lover og vanlig kotymè før man begynner med sin markedsføringskampanje ;)
   
 6. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Det kan faktisk være kriminelt til "forretnings-mailadresser" også. Er det generelle adresser som f.ex. post@, annonse@, redaktor@, salg@ osv, så er det greit, men er det adressert direkte til personer i firmaet, f.ex. jan@reklameplass.com, eller rune@reklameplass.com, så blir det ulovlig, siden disse adressene er personlige.

  Derimot, å spamme gjestebøker og slikt er noe man skal være veldig forsiktig med. Juiced har en gruppe på facebook der jeg sender ut melding en gang i uken, når jeg har lagt ut ny ukens babe, men noe utover det er jeg veldig veldig forsiktig med, selv om det her er en gruppe der folk selv har meldt seg inn, og meldinger på den dermed strengt tatt ikke er spam.

  Selv om noe kanskje ikke er spam lovlig sett, så skal man være svært forsiktig med å sende ut mail med forskjellige former for "tilbud" og slikt i dag, da det er stor sjanse for at det vil OPPFATTES som spam, enten loven regner det som det eller ikke.
   
 7. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Hvorfor det?
  En link mere ute på nettet=muligens ett klikk mere til min side=muligens ett salg mere på meg.

  Nå snakket ikke jeg om å spamme egne grupper og gjestebøker, men andres :)

  Når det gjelder e-mail utsendelse er jeg enig med deg. All den tid brukeren selv ikke har sagt seg enig i å motta mail fra deg bør man være yderst forsiktig.
   
 8. Jan New Member

  Innlegg:
  38
  Så her er det ikke planlagt mulig måte å kunne spame noen på? Gamble på å ikke bli utesteng...eller teste måter å spame på lengst mulig før man blir kastet ut?

  Vet ikke jeg folkens, dere blåser rundt som vinden snur og sansynligvis spamer dere like godt som andre gjør, tror ikke jeg har vært borti en eller annen som ikke har sendt spam, enten å vite det eller ubevist, ta det som det er.

  Er også sikker på at de fleste får spam grunnen at de har meldt seg på et eller annet ute på nettet, enten gratis download av et eller annet, innmelding på et eller annet treffsted etc...så er det slik at mange av disse nettsteder er et nettverk i seg selv og du havner da på mail liste til alle sammen..kanskje det mange ganger lønner seg å sjekke brukeravtalen hos de forskjellige websteder? Som eks. facebook, youtube og mange andre som påroper seg rettighetene til alt du legger inn på deres websted, hvor mange vanlige brukere er klar over dette? De fleste normenn leser brusanvisnigen når det er forsent :)

  Om reklameplass spamer eller ikke kan jeg ikke si noe om, men jeg har kikket på den svanske linken som ble lagt inn her..og om innlegget som det siktes på er fra reklameplass eller deres Referral Program vet ikke jeg. Hadde forresten selv opplevelse av spam, vet ikke om noen kjenner owners? Hvertfall da de satte igang med 1000 gratis aksjer per nye innmeldt fikk jeg opp til 50 - 60 mail om dagen fra diverse mennesker og da gjennom "verv en venn" fra Owners.. så er spørsmålet her, var det Owners som hadde ansvaret eller brukeren som hadde ansvaret?

  Ellers så kan man si at jeg personlig har hatt nytte av mye såkalt spam, finner faktisk mye bra og selfølgelig mye dritt, det siste velger jeg å overse og blokkerer det ut, ikke verre enn det. Gidder ikke å irretere meg om det engang.

  God natt folkens!
   
 9. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Du bør slutte med det du går på.... definitivt!
   
 10. Jan New Member

  Innlegg:
  38
  Skal si man blir personlig når sanheten kommer frem :)
  Egentlig blir jeg ikke overrasket, skjønner at dette er blitt en prinsippsak for noen enkelte her inne..:)

  Forresten, er det lov å sende informasjon til denne adresse uten at det skal kategoriseres som spam?

  Contact Cranknet | Cranknet Advertising
   
 11. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Ikke noen prinsippsak, men du skriver jo om ting som overhodet ikke har noe med temaet å gjøre. Ikke så rart at man får en følelse av at innleggsforfatter da går på noe annet enn brød og vann :D
   
 12. ansari

  ansari Medlem

  Innlegg:
  39
  Rune har sendt ut spam fra email fjernet. Og det er bare tull at de bruker affiliate.

  fjernet er privat email til rune som ble brukt til å sende ut spam.
   
  Sist redigert av en moderator: 27 Jan 2008
 13. Jan New Member

  Innlegg:
  38
  Du vet kanskje at det er ulovlig å legge ut andres e-postadresse offentlig uten å spørre eieren om dette? Vennligst fjern adressen med en gang!!

  De fleste av oss bruker vel en slik adresse for å hindre spam. Er det så at du vil velge navn som det passer deg, ja da er du riktig langt ute på jordet.

  Ellers så har vel spam med noe emne "reklamplass" å gjøre, dere hengte dere jo opp i reklamplass og spam, kanskje mine innlegg ang. denne saken traff litt for hardt for enkelte her inne?
   
  Sist redigert: 27 Jan 2008
 14. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Emailadressen er fjernet, så den eneste som står for denne adressen nå er du. Burde være mere selektiv med hvem du quoter?
   
 15. Jan New Member

  Innlegg:
  38

  Så spørsmålet er, hvem er det som går for langt her? Ikke mye saklig må jeg si!
   
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden