Noen her som kjenner til reklameplass.com?

En tråd i 'Affiliate-programmer' startet av TorsteinO, 19 Jan 2008.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  pwnd!! passer skikkelig bra her :) Hehe. Artig sak dette her..
   
 2. Jan New Member

  Innlegg:
  38
  Reklameplass.com

  Har lest gjennom det som er skrevet og må bare ta meg sammen for ikke å grøsse for mye. Ser at tråden begynner med slakt av et selskap før noe egentlig har prøvd ut systemet deres.

  Jeg må her ta "rumo" i forsvar, han har gjort et redelig forsøk på å svare på div. antall spørsmål fra enkelte/samme personer her inne på dette forum og jeg har her en følelse av at han egentlig har snakket til blinde/døve personer,tror egentlig ikke noe av dere er intr. i "noe" som dere har interesse i selv. Ser jo at enkelte av dere også er/var ute etter samme script.

  Etter mitt syn er det kommet meget gode og ærlige svar fra rumo, det han skriver er rett i utgangspunktet men kanskje litt klønete utformet..MEN jeg ser ikke noe direkte feil i det han skriver.

  Det blir også her fremhevdet at det ikke er "noen" her inne som ikke driver en eller annen form for konkurrerende virksomhet, har sett litt på hver enkelt profil:

  Cranknet Advertising (ADMIN)
  Juiced.no Nettmagasin - Best på nett for menn - Juiced.no (Openads)
  TradeDoubler - The European Affiliate Network

  Ellers så har de fleste av dere annonser fra Google på nettstedet deres.

  Har sjekket opp litt ang. KaonSoftwares og det viser seg at dette selskapet holder til i Pakistan og eier av selskaper heter Mr. Salman Ahmed - Tlf. 00 92 300 201 8916.

  KaonSoftwares har også et partner kontor i California/USA og etter telefonkontakt med Mr.Salman Ahmed ble det fremhevdet at det er KaonSoftwares som står bak scriptet til adengange.com og Adbrite.com.

  Jeg stilte spørsmål rundt reklameplass.com men han var her ikke så villig til å snakke, eneste han ville si ang. dette er at KaonSoftwares har et globalt forretningsmessig samarbeide med SmsTelenet Ltd.

  Og til sist, hva er feil med evt. å bruke "aaa logo", dette er et prog. som kjøpes på lik linje som andre prog. og de fleste som driver med webutvikling bruker et eller annen prog. som er kjøpt. Så er det alle dere andre som for det meste skal ha alt "gratis".

  At personer med bagrunn som enkelte av dere har, KAN tillatte dere å skrive som dere gjør...hadde hvertfall ikke kjøpt noe tjenester fra dere, ting slår tilbake!

  Ta dere sammen gutter, les,prøv,lær. Kom så med ris&ros!

  Mvh Jan
   
  Sist redigert: 24 Jan 2008
 3. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Kan jo begynne med å svare deg på dette.
  cranknet er en plass jeg vil selge ut annonser fra mine egne sider, portalen er i dag enda ikke ferdig, og er ikke samme modell som reklameplass.com
  Det samme gjelder juiced. De selger annonseplass fra egne sider, og tilbyr ikke publishere et samarbeid i så måte.
  TD er et globalt annonsenettverk, på lik linje med CJ og andre store aktører, og kan vel neppe sies å være noen direkte konkurrent for reklameplass.com ? Dessuten kan jeg heller ikke finne at noen representant derfra har svart her i tråden.

  Må bare få lov til å spørre, er det du som er partner nummer to i SMSTelenet Ltd ??
   
 4. Bjrl Medlem

  Innlegg:
  815
  Ringte du Salman Ahmed om dette nå, Jan? Og han toik seg tid til å svare på dette midt på natta?

  Det må jeg si at er imponerende service fra Mr. Salman Ahmed - selv svarer jeg ikke når folk ringer meg etter klokka 22.00 for å få support på sidene mine.

  Mvh
  Bjørn Jarle
   
 5. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Må bare quote meg selv, for etter en liten IP sjekk var det ikke vanskelig å se hvem det var.
  Dette var et patetisk forsøk Rune! :eek:
   
 6. ansari

  ansari Medlem

  Innlegg:
  39
  Det er ikke noe feil med å bruke aaa logo jeg selv bruker den. MEN kunne du ikke lage egen logo istedenfor å bruke en mal som kanskje brukes av mange andre nettsteder/firmaer.

  Jeg kan ikke lese at jeg eller noe andre har sagt at det er noe feil i bruke aaa logo.

  Det er jo det vi gjør?
   
  Sist redigert: 24 Jan 2008
 7. Christian

  Christian Medlem

  Innlegg:
  352
  HÆ??!

  Juiced.no er jo en potensiell publisør / samarbeidspartner i deres annonsenettverk, IKKE en konkurrent.

  Det er jo selvfølgelig HELT uavhengig av hvilket system han administrere annonsene sine med.

  Frisk melding å si at alle kommersielle nettsteder er driver konkurrerende virksomheter, når sannheten er at dere ikke hadde hatt muligheten til å ha publisører hvis det ikke fantes kommersielle nettsteder
   
 8. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Uhm, du "jan"...? At jeg bruker openads for å styre annonser på min egen side er da noe veldig annet enn at jeg driver et annonsenettverk, for ikke å snakke om alle som bare bruker google adsense uten å gidde å sette opp noe eget verktøy for det. Ja, Mads fra Tradedoubler er her inne, som jeg sa i en tidligere post (les bedre), også har vel pixxx en "samleside" der han har oversikten over annonsering på SINE sider.

  Hvis du mener det kan regnes som konkurranse i forhold til hva rune & co (dere?) prøvde å sette opp, så har du rett og slett ikke forstått godt nok hva de forskjellige driver med.
   
 9. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Snakk om å grave sin egen grav! Hva vil komme høyest opp i søkemotorene om man søker på reklameplass..... ja, denne tråden her! Og, det har da menneskene bak reklameplass.com selv sørget for ved å bli med på en offentlig diskusjon! Og, man kan vel si at den ikke har falt i reklameplass.com sin favør!?!

  Og, jeg forstår ikke hvorfor jeg skal "prøve" noe som ikke har noe å komme med!?! Jeg spurte etter 3 USP'er og fikk ingenting annet enn svada tilbake.
  På den måten ville jeg aldri ha solgt i møte med mine kunder opp gjennom årene. Da blir hitprosenten veldig lav!

  Skal man ha gode tall så må man være god på:

  1. Prospecting - velg dine kunder (i dette tilfelle publishere og annonsører) med omhu. Vesentlig for å få en høy closing %

  2. Enkel, ærlig og god presentasjon! Ha 2-3 gode USP'er som du selger inn på!

  3. Closing! Gjør klare enkle avtaler!

  reklameplass.com har klart bommet på alle disse 3 punktene!
   
 10. Jan New Member

  Innlegg:
  38
  Reklameplass

  Jeg prøvde å være hyggelig, jeg ga rumo noe sympati... men dere oppfattet ikke tråden.

  Begynner å bli noe patetisk dette, forresten etter en liten sjekk av dette forumet viser det seg at de fleste som er aktive her er samme menneskene som står bak flere nettverk med websteder. Prosjekter - Dreyer Media -samt noen joombla websteder som også forsåvidt er gratis. De fleste tilhører venneflokken her.

  Dere slakter reklameplass iht informasjon, men jeg personlig fant all relevant informasjon jeg trengte på 2 min hos reklameplass. kan ikke finne noe bedre eller mer informasjon på deres egene nettverk av websteder, kanskje dere også skulle ta en liten seriøs oppdatering av det dere har laget eller kjøpt ferdig selv, kan forsåvidt ikke se av kodene at dette er websteder noen av dere har utviklet selv!

  Egentlig.. ikke rart at de er mere opptatt med å passe på seg selv og sitt, og jeg tror egentlig ikke at det er noen her inne som vil oppleve å få en positiv kommentar om det ikke gangner dem som står bak forumet her.

  Man kan si det slikt, dette er ikke et nøytralt forum for almenheten. Har selv lært at man først starter med det positive og så tilnærmer seg kjernen i spørsmålet, da blir vanligvis negative kommentarer godt mottatt. Her blir det gjort i mottsatt rekkefølge.

  Atter en gang, det meste av det rumo svarer på er korrekt om man ikke skal henge seg opp i hvert ord som blir skrevet og så fordreie det så at det skal passe best inn i sin egen ego oppfatning av hva som "burde" være rett. Skjønner egentlig ikke at noen tørr å uttale seg før det er prøvd ut og peronlig. Og til slutt, jeg har ingenting med reklameplass.com å gjøre, denne tråden fant jeg gjennom søk som er en del av jobben min, neste gang kan det være en av dere jeg gir positive kommentarer til, Men ikke på dette forumet.
   
 11. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Hvordan vet du egentlig at det rumo sier er korrekt hvis du ikke er rumo eller du ikke har noen annen rolle i firmaet der...? også virker det jo litt snodig at du har samme ip som rumo hvis du ikke har noe med dem å gjøre... det KAN jo selvsagt være tilfeldig, men det virker litt ... lite sannsynlig. Helt tilfeldig, så kommer plutselig en ny fyr på forumet akkurat når rumo får gjennomgå som værst, med samme ip som rumo, og som den ENESTE forsvarer han rumo og sier at rumo har helt rett og alle andre enten juger eller tar feil...?

  Ja, flere her har flere nettsider, de fleste tror jeg faktisk, og alle (?) selger reklame på SINE SIDER.

  De ENESTE her som selger reklameplass FOR ANDRE, er Mads fra Tradedoubler og reklameplass.com - folket. Eller, det vil si, de vil vel ihvertfall gjerne gjøre det.

  Hvis du ikke skjønner forskjellen på det å selge reklameplass på SIN EGEN SIDE, og ANDRES SIDER, så tror jeg ikke jeg vil ha noe med firmaet ditt å gjøre.
   
 12. Jan New Member

  Innlegg:
  38
  Joda man kan snakke i store termer, noen snakker seg bort og andre tar fortjenesten. Kikk litt på AdEngage, de har oppnådd et nettverk på 2500 websteder, noen store og de fleste små og dok private hjemmesider. Skal vi tro deres statistikk så selger dem noe sånt som 10 billion annonser hver måned og egentlig uten å snakke med en enneste annonsør. Dette må være en drøm for de fleste av oss, men ikke en uoppnålig drøm. Alt handler egentlig om markedsføring online, og har man penger nok og bruker disse pengene eks. på google og andre internet marketing specialists vil det sikkert ikke ta så veldig lang tid før man har et godt og bærekraftig nettverk. Så er det valget, skal alt skje automatisk og satse på at annonsørene kommer eller skal man også bruke penger på å markedsføre nettverket mot store annonsører? Man kan velge den automatiske biten, et websted som eks. adbrite tjenner nok også mye kroner gjennom inside annonsering, altså webstedene i nettverket kjøper annonseplass av hverandre. Det meste av eks. adbrite er bygd opp på den måte samtidig som det kommer flere websteder med i nettverket. Per idag har de 2500 websteder, de har vært i drift siden 2004, altså drøye 3 år. Dette vil si at de igj.snitt har hatt en vekst på 833 publichere i året og sikkert mer nå i skrivende stund. Så hvorfor snakke i store ord når det egentlig kan gjøres automatisk bare man har penger nok til markedsføring?
   
  Sist redigert: 25 Jan 2008
 13. Ståle Medlem

  Innlegg:
  1.248
  Tror du benyttet feil bruker på det siste innlegget Rune. ;)
   
 14. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801

  Ble du ovverasket?
  Hva forventet du å finne på et forum for internet entreprenører?
  Noen guttunger som satt med hver sin piczo side? :rolleyes:

  Fortell gjerne også hvorfor du har opprettet to brukere.
  Vi kan slå sammen brukerne til èn, så slipper vi å forholde oss til to nick for samme personen.
  Send meg en pm med hvilken bruker du ønsker å beholde, så skal jeg slå dem sammen for deg med en gang jeg.
   
 15. Jan New Member

  Innlegg:
  38
  Det jeg sier er at reklameplass har samme systemet som eks. AdEngage, og når du ser utviklingen hos eks. AdEngage så kan de fleste skjønne at dette fungerer utmerket, rumo har dermed svart korrekt på funkjonen til reklameplass!

  Reklameplass og eller AdEngage selger IKKE reklameplass for andre: "We serve as the link between publishers that want to sell ad space on their websites with advertisers that want to buy ads on the same websites."

  Her er det noen som ikke har skjønt noe, eller vil skjønne noe!

  Etter informasjon jeg har søkt meg frem til ang. deres nettverk, så er det Dreyer Media som driver:

  "Nettsidene som drives av DM for øyeblikket er Juiced nettmagasin, Talent Databasen og Webforumet.no. Mer informasjon om de forskjellige nettsidene vil komme senere." Det finnes flere websteder som er tilknyttet disse webstedene.
  Alle selger annonseplass men regner med at annonseinntektene går til en og samme person siden det er DM som driver webstedene, kalles gjerne et annonsenettverk dette også.

  Og til slutt, finner ikke så mye informasjon ang. eiere etc. på noen av disse webplassene, for det meste porno realitert innehold.

  IP? Vet du hvor mange mennesker i dette landet/utlandet som har samme IP som deg? i min jobb er vi sånn ca.231 personer som har samme IP :)
   
  Sist redigert: 25 Jan 2008
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden