Nytt Norsk Affiliate Program

En tråd i 'Affiliate-programmer' startet av Magnus@clash-media.com, 4 Jun 2008.

 1. Mr Vest

  Mr Vest Sjefen over alle sjefer!

  Innlegg:
  2.079
  Forsøkte og sende en mail til Magnus først. Sendte avgårde en ny til Gitte nå i dag. :)
   
 2. Mr Vest

  Mr Vest Sjefen over alle sjefer!

  Innlegg:
  2.079
  Jeg fikk faktisk svar fra Gitte nå idag, der han sender meg 2 siste rapporter i en epost. Samtidig forklarer han at det har vært litt rot med utsenelse av rapporter sist måned, og beklager det....

  Samtidig viser det seg at kommunikasjonen mellom ham og Gitte overhodet ikke kan være mye bra. Jeg får plutselig opplyst om at jeg må sende en faktura, når jeg tidligere er opplyst om at jeg kun trenger sende ett enkelt lite billag med nødvendige opplysninger. Samtidig får jeg opplyst om en uttbetalingsgrense på 100,- som riktignok ikke er mye penger, men Magnus fortalte meg for all del da jeg kom inn i nettverket at han aldri hadde hørt om noen som helst utbetalingsgrense!

  Jeg har heller aldri mottatt en eneste epost om nye kampanjer hos Clash, slik som jeg ble fortalt av Magnus samme dag som jeg kom inn i nettverket.
   
 3. Niclas

  Niclas New Member

  Innlegg:
  169
  Jeg fikk en litt morsom mail fra Clash idag. Man kan godt si at jeg ikke akkurat har prioritert Clash den siste måneden så det hele endte på 1 registrering til 10 kroner. Så nå ønsker Stephanie hos Clash at jeg skal sende dem en faktura på 10,- Vi får se... :)
   
 4. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.951
  Hehe, jeg må sende på 150 kr. Stephanie er nok veldig automatisk ja.
   
 5. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Merkelig - jeg har ikke fått noen slik mail.....jeg har etterhvert lite tiltro til systemene til Clash...

  Og, forøvrig er Gitte ei dame ;)
   
 6. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Jeg fikk mail her tidligere en mnd. om å sende dem faktura, men ettersom beløpet avr på under en tusenlapp lot jeg være.
  Om en bare følger litt med på kontoen sin og har oversikt over hva man har tjent er det jo ikke være enn å sende dem en faktura når du synes det er på tide med en utbetaling.
  En trenger vel strengt tatt ikke noen bekreftelse fra nettverket for å logge seg inn, sjekke saldo og oversende en faktura. :)
   
 7. Kenneth Dreyer

  Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Dem er iallefall ikke flinke til å svare på epost!
   
 8. Helge

  Helge Profesjonell Googlesøker

  Innlegg:
  639
  har ikke hatt noe problemer med å få svar på epost jeg. Da fra Magnus som var den som ønsket meg velkommen til programmet.

  De har vell fått litt mangen affs. på litt kort tid, og får ikke svart alle med en gang vil jeg tro.
   
 9. Mr Vest

  Mr Vest Sjefen over alle sjefer!

  Innlegg:
  2.079
  Jeg fikk faktisk svar fra også Magnus i går. Han er på ferie, og har motattt flere 100 mail i løpet av noen få dager borte. Det er nok ikke så rart vi må vente unormalt lenge på svar.
   
 10. Bjørnar

  Bjørnar Gründer

  Innlegg:
  1.887
  Hei,

  Det begynte jækla bra i denne tråden, men før jeg gidder å signe meg opp hos dem, hvordan er ståa hos dem nå? Betaler dem greit, svarer dem på supporthenvendelser etc? Ferien bør vel være over nå :)

  Har ca 100-150 000 sidevisninger pr mnd, så hadde håpet å kunne dradd inn litt mer enn det adsense gir ;)

  Bjørnar
   
  Sist redigert: 26 Aug 2008
 11. Mr Vest

  Mr Vest Sjefen over alle sjefer!

  Innlegg:
  2.079
  Jeg har ikke fått svar på mine siste henvendelser. Derimot har jeg mottatt utestående for Mai og Juni, 18. August. Noe som da ikke er mer enn over 30 dager forsinket...

  Jeg har heller ikke mottatt kroner for Juli, noe jeg ble lovet og motta senest 15. August. Kort sagt bare rot. Selv kommer jeg til og kutte dem ut 110% om det ikke kommer noen forklaring på hva pokker som egentlig skjer.
   
 12. Helge

  Helge Profesjonell Googlesøker

  Innlegg:
  639
  Jebbis: om du hele tiden er rask med å oppdatere f.eks konkurransene (10,- pr stk som melder seg på) så kan du nok kunne tjene inn en del penger der. Men du må hele tiden oppdatere med de nyeste og helst ha en del forskjellige.

  Før var vi veldig få som brukte dette programmet og da var det lite sider som hadde reklame for de konkurransene. Men nå er det litt flere, og da er de på flere sider. Besøkende vil ofte ha litt "ekslusive" konkurranser som de ikke ser overalt :p


  Kudostrafikk (og da sikkert også twinglytrafikk) gir penger på de reklamene der, bloggrevyen og lignende gir ikke en dritt:p
   
 13. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Jeg har mer eller mindre sluttet å bruke clash-media.
  Ikke nødvendigvis grunnet sein/ingen utbetaling eller dårlig support, da jeg ikke har erfaring fra dette, men rett og slett fordi kampanjene deres betaler dårligere enn samme kampanjer i andre nettverk.
  Noen eksklusive kampanjer har de dog, og disse får man OK med salg på.

  Når man har såpass nisjebaserte sider som det du har ville jeg heller satset på mere nisjebasert affiliate annonsering kontra alle disse konkurransene og nyhetsbrevene. Tror folk sånn generelt begynner å bli litt lei av disse konkurranse/nyhetsbrev annonseringen også.
   
 14. Mr Vest

  Mr Vest Sjefen over alle sjefer!

  Innlegg:
  2.079
  Jeg vil gjerne oppdatere litt på Clash Media-fronten.! For en tid tilbake kom det enda en medarbeider på banen (Silje,) og i ettertid av dette ser det ut til at Clash virkelig begynner og få ting på plass!

  - Utbetalinger har vært veldig presise både i August og September. MEGET kjapp respons når jeg har tatt kontakt på epost, og ikke minst: Jeg har aldri opplevd ett affiliatenettverk som prioriterer sine affiliates så høyt som Clash nå har begynt og gjøre!

  Kort sagt, vil jeg hvertfall nå få anbefale Clash til dere som enda ikke har begynt med dem, eventuelt ikke bruker dem! ;)
   
 15. Ivellios

  Ivellios Medlem

  Innlegg:
  77
  Må bare bekrefte dette. Etter at Silje kom på banen er jeg blitt svært fornøyd med Clash. Ekstrem god og kjapp respons på mail, og jeg får en følelse av at de virkelig bryr seg, selv om sånne småttinger som meg, som ikke akkurat drar inn de store pengene.
   

Del denne siden