Terje E.

Bli slank med spirulina!

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Hvis du virkelig vil slanke deg og har prøvd alt i fra piller til tyggis så bør du prøve spirulina. Spirulina er en ekstrem næringsrik mix av alger som du får kjøpt i pulverform. Spirulina brukes som en energikilde for veldig mange mennesker, men egner seg også godt for slanking. Men som med alle kosttilskudd så er det greit å vite litt mer om produktet før du begynner å bruke det.

Info om Spirualina

Spirulina er 100% naturlig og en svært næringsrik saltvanns plante/alge. Denne algen er en rik næringskilde. I flere hundre år har denne algen blitt brukt, først og fremst av Aztekerne. I vesten har spirulina blitt brukt som kosttilskudd i flere tiår.

Les også: Les også: Info om tynnfedme

Hva inneholder Spirulina
Spirulina er som en næringspakke til deg som inneholder det du trenger av vitaminer og næringsstoffer. Nedenfor ser du listen over alt du får av en liten dose spirulina.

-Vegatabilsk protein (4-5 ganger mer enn i fisk enn kjøtt)
-Vitmamin B12
-Beta-karoten (40 ganger mer enn spinat og 5 ganger høyere en gulrøtter)
-Næringsstoffer som kalsuim,natrium,fosfom,etc
-Gamma-linolein syre (reduserer kolestrol og forbygger hjertesykdomer)

Les også: Vektklubben? Enkelt forklart

Men hvordan kan jeg bli slank med Spirulina?
slank-spirulinaDet er ikke slik at spirulina skal være et 100% slankemiddel. Hvis du skal bruke det riktig så må du se på det som et supplment i tillegg til et sunt kosthold og trening. Men spirulina gir deg det du trenger av næringsstoffer. Dette gjør at kroppen din enklere taklere «en slankende» hverdag hvor du spiser kanskje flere mindle måltider fremfor noen store. I tillegg så rapporterer mange om at apetitten blir påvirket av spirulina og at behovet for søtsaker ikke er der lenger. Spirulina vil også gi deg økt energi slik at du kan bruke dagene dine mer effektivt.

Les også: Kosten din er viktig for treningen din

Bivirkninger av Spirulina?
Mange er nok forstålig nok skeptiske til Spirulina siden det er et så ekstremt næringsrikt stoff. Det har tidligere blitt rapportert både om gift i Spirulina og at forskere er bekymret for at inntaket av Spirulina/Superfood vil erstatte det daglige inntaket av måltider.  Et godt forslag kan være å konferere med lege før du tar i bruk Spirulina. Du bør også være sikker på at du bestiller Spirulina fra et trygt merke, vi anbefaler ikke produkter fra Kina da de har vist seg å være av dårligere kvaltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *