Terje E.

Bobilboka – din reisevenn med bobil

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

For mange som har hatt, skal kjøpe, eller nettopp har kjøpt bobil så er det fortsatt mange ting som det er greit å lære litt mer om. Spesielt når du har kjøpt din første bobil. Internett er et godt oppslagsverktøy hvor du vil finne mange andre på forum og blogger som deler sine reiser og opplevelser. Men det er ikke alltid du har tid til å bla igjennom side etter side for å finne ut av en spesiell ting som du lurer på, eller når du er på tur og ikke har tilgang til hverken dekning eller internett.

Derfor er det noen som har tatt seg bryet med å lage Bobilboka. Her står alt du trenger å vite om bobil og litt til hevder forfatterne. Det er nemlig to forfattere som har lange liv bak seg som aktive nytere av campinglivet. Her vil du finne mange gode råd og tips, samt også tabber som er begått. Det kan du ta lærdom av og unngå de samme tabbene som folk flest gjør i starten av campinglivet.

Les også: Reisetips med bobil

Bobilboka fyller også et savn av informasjon rundt det å ha sin første bobil. Du er gjerne litt nysgjerrig på ukjente ting og vil gjerne lære mest mulig før du legger ut på en langtur. Det er flere som har sittet igjen med en litt rar følelse etter at de har kjøpt sin første bobil, hvor det egentlig bare er rett ut på veien og du må finne ut av alt selv. Boka fyller dermed dette behovet og mer til.

bobilbokaFor den erfarne bobilist er Bobilboka et oppslagsverk. For nybegynneren en lærebok i alle utfordringer og muligheter som bobillivet gir. For dem begge en inspirasjon til nye reiser, ja, om du vil, ekspedisjoner i inn- og utland. Og for dem som vurderer bobil for første gang, gir boka hjelp til å handle en bobil som treffer familiens behov.

Du får den på Bobilboka.no, hvor du kan lese litt mere om den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *