Terje E.

Fordeler ved å være med i bobilforeningen

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Norsk Bobilforening er en forening som ønsker å støtte deg i bobil interessen din. Det er mange som har skaffet seg bobil, og de har samlet mye informasjon om overnattingssteder, tømmesteder og til og med reisetips for utenlandsturer. Et samlet miljø som også tar seg noen bobiltreff i løpet av året. Det kan være hyggelig og lærerikt å møte andre bobileiere, om du selv akkurat har skaffet deg en bobil.

Les også: Verdt å vite: Uforståelige ord om camping

Som medlem av Bobilforeningen så følger det med mange fordeler. De har et eget fordelskort som også gir fordeler utenfor Norge. Her til lands så har de også sørge for å skaffe avtaler med forskjellige campingplasser, drivstoffrabatter, ferjer, advokat, telefoni, service og for utstyr. På denne måten er det utrolig mye å spare ved medlemskapet.

Les også: Gjør bobilturen billigere med et kredittkort med drivstoffrabatt

norsk-BobilforeningSå hvordan kan du bli medlem i Bobilforeningen? De har en egen internettside Bobilforeningen.no hvor de har informasjon om alle tilbud, rabatter og fordeler til deg som medlem. Her kan du også melde interessen for et medlemskap fra menyen deres, så vil en av de heltidsansatte ved foreningens kontor i Fredrikstad ta kontakt med deg for det praktiske. Vi håper du vil nyte godt av medlemskapet, men sørg for å utnytte noen av fordelen slik at du kan spare litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *