Terje E.

Fotballreiser er i vinden som aldri før

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Helt siden tippekampen ble et fast innslag på NRK hver lørdag under den engelske ligasesongen på slutten av 1960-tallet, har fotballinteresserte nordmenn hatt en forkjærlighet for engelsk fotball. Nesten like lenge har nordmenn også dratt over Nordsjøen for å se på kamper og oppleve den engelske fotballkulturen. Det var likevel ikke før at Norwegian og Ryanair sørget for superbillige billetter at dette virkelig ble noe som «alle» gjorde.

London gir mange muligheter for å se på fotball

Den engelske hovedstaden er en stor reisedestinasjon, og mange nordmenn reiser dit for å se på fotball og samtidig kombinere turen med vakker arkitektur og et mangfoldig kulturtilbud. I London er det mange lag som spiller på det øverste nivået, og i skrivende stund befinner klubber som Chelsea, Tottenham, Brentford, West Ham, Crystal Palace, Tottenham og Arsenal seg i Premier League. Det betyr at om du har billetter kan du kanskje få med deg et par kamper i løpet av en helg.

Mange reiser også til London i julen, og dette er også en høytid for fotballen med mange kamper på få dager. Det betyr at selv om favorittlaget ditt kommer fra en annen del av England, så kan du kanskje oppleve å se dem live på et par bortekamper i løpet av jule- og nyttårshelgen. Fotball er også som skapt for tipping, og mange spiller odds samtidig som de sitter på tribunene. Hos bettingsider.me finner du flere gode bookmakere som du kan spille odds hos.

Dra til Liverpool og se på Champions League

Koronapandemien satte en stopper for fotballreiser i en periode siden folk rett og slett ikke kunne reise, og det heller ikke var tillatt med tilskuere da fotballen begynte å rulle igjen etter en lengre pause. Dette er heldigvis ikke tilfellet lenger og derfor kan de som er så heldige å få tak i billetter, reise rundt i Europa for å se favorittlagene sine i Champions League eller i én av de to andre europacupturneringene.

Et stadion hvor det er vanskelig å få tak i billetter om du ikke kjøper en komplett reisepakke av en fotballreisearrangør, er Anfield i Liverpool. Når det engelske storlaget spiller kamper er det sjelden et ledig sete på tribunen. Er du så heldig at du klarer å få en plass til en Champions League-kamp, er du garantert en opplevelse for livet.

Reiser du til Liverpool får du forhåpentligvis tid til å se litt av byen også, som fikk et skikkelig ansiktsløft før den ble europeisk kulturhovedstad i 2008. En obligatorisk Beatles Tour hører også med. Fotball er som nevnt populært for betting og du kommer nok til å plassere et veddemål eller to om du er på CL-kamp og ser Liverpool. Fotball er den klart mest populære sporten blant oddspillerne, men de siste årene er også betting på esport blitt utrolig populært. Denne sporten er ikke lenger bare forbeholdt gutterommene.

Uansett om de spiller odds på e-sport eller holder deg til fotballen, er du garantert litt ekstra spenning frem til avgjørelsen faller, og vinner du kan du juble desto mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *