Terje E.

Tømmesteder for bobil

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Når du har bobil og har valgt å gå for en som har toalett og kanskje dusj, så er det ikke bare å tømme alt avfallet ute på veien. Tømmestedene for bobil er stedet å dra, og her kan du få gjort nettopp det. Det er viktig å se etter og planlegge turen litt innom slike steder for å unngå at det blir helt fylt opp mens du farter.

Tømmestedene finnes som regel på bensinstasjoner, campingplasser og bobil oppstillingsplasser. Gjerne kombinerte tømmesteder for campingbiler, bobiler og for busser.

Les også: Fordeler ved å være med i bobilforeningen

Når du skal prøve å finne et tømmested der du er, om du leser dette på farten, så er det beste å forhøre seg med andre som er på tur om hvor de har vært og om de er kjente i området. Da får du som regel gode tips på hvor det er tømmesteder.

GPS enhetene som er spesialtilpasset for bobil har også tømmestedene innlagt og vil hjelpe deg mye. Har du en GPS enhet som ikke er spesifikt for bobil, så finnes det også muligheter for å laste ned og legge inn tømmestedene om du har muligheten til å overføre filer til den.

Om du har bobilboka, så er det også en egen del som er dedikert til nettopp å vise deg vei frem til tømmestedene, anbefaler å ha denne tilgjengelig. Hvis ikke blir siste løsning å oppsøke turistinformasjonen langs veien, eller på nettsidene til kommunene du er innom, der er det gjerne oppført. Håper du får en god bobiltur og får tømt tanken innimellom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *