Terje E.

Nyttig utstyr til bobilen

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Når du har fått deg bobil og gjerne prøvd deg litt på noen overnattinger og turer, så melder gjerne behovet seg for litt ekstrautstyr. Du treffer gjerne på andre med bobil og ser hva de bruker av smarte løsninger for å takle livet på veien på en enklere måte. Derfor kan det være på tide med noe utstyr selv.

Bobil utstyr finnes i alle mulige varianter og typer. Her får du alt fra koppholdere, flagg, utvendige isoleringsmatter til overvåkningskamera. Alt for å gjøre hverdagen, eller rettere sagt ferien, best og enklest mulig. Mange bruker gjerne bobilbeskyttelse for vinteren når bobilen ikke brukes. Her får du muligheten til å dekke førerhuset, vinduene eller hele bobilen. Alt ettersom hvor godt du vil ta vare på bobilen.

Les også: Forsikring til bobilen din

Har du planer om å få deg noe ekstrautstyr som du har bruk for er det muligheter for å handle dette i butikk og på internett. Det finnes egne nettbutikker kun for bobil utstyr, og noen med litt bredere sortiment som innebærer alt av campingutstyr. Egne seksjoner for bobil gjør det derimot litt enklere å navigere rundt.

Les også: Sørg for å ha en gassdetektor i bobilen din

Er du en gadget type eller liker å ordne litt selv, så er det masse å lete opp. Vær gjerne litt kreativ så vil du se at det er mange muligheter for å gjøre bobilen litt mer eksklusiv. I 2010 så ble det også arrangert en «pimp min campingvogn» konkurranse, som det ble mange annerledes løsninger ut av. Bare fantasien som setter grensene for hvor likt et hjem du kan ha det i bobilen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *