Terje E.

Få bikinikropp enkelt

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Hvis du ønsker å bli klar til årets bikinisessong så er tiden inne, du har nå noen måneder på deg til å stramme opp kroppen før den deilige norske sommern slår inn for fult. Men hvor skal du starte? Vi gir deg en liten guide som bør hjelpe deg til en deilig norsk kropp som passer fint i bikini.

1.Lag mål
Når man skal slanke seg så handler det om å endre vaner og ikke minst oppnå mål. Målene må du definere. Fordelene med å ha mål er at du hele tiden har noen å strekke deg mot. Samtidig som mål gir deg mening og ikke minst så vil du komme lenger med mål enn du ville gjort uten mål.

Les også: Les også: Info om tynnfedme

2. Finn en slankediett som passer deg
Det finnes utrolig mange slankedietter der ute. Derfor er det viktig å finne en slankediett som passer deg, pass på at du velger en som er kjent og gjerne har gode tilbakemeldinger på. Dersom du vet selv at du spiser mye som kanskje ikke er så bra for vekta så kan det være nok å bare kutte ut disse tingene. I tillegg så bør du lage en plan over din diett, slik at du enkelt kan måle kalorier og ikke minst tilpasse etterhvert. Listen bør henge strategisk plassert på ditt kjøleskap.

Les også Bli slank med spirulina!

3. Finn et treningsstudio
bikine-kroppDersom du allerede ikke har et medlemskap hos et treningsstudio bør du skaffe det snarest. Vi kan anbefale både Elixa og Sats men det finnes også mange andre studioer rundt omkring. Dersom du er helt fersk i gamet så bør du også vurdere om du skal skaffe deg en personlig trener.

4. Følg planen og skriv ned
Nå som du har gjort alt klart så er det bare å følge planen. Du kommer ikke langt hvis du ikke følger den. Vi anbefaler alle å lage en treningsdagbok. Da kan du måle progresjon og ikke minst så har du et minne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *