Terje E.

Få deg en personlig trener og rist av deg kiloene

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Når du skal slanke deg så er det viktig å lage en plan, denne planen bør inkludere en plan for kostholdet og ikke minst  en plan for trening.  For godt disiplinerte personer så kan dette være noe de klarer selv, men for mange så kan dette være svært vanskelig. Derfor kan det være smart å legge litt penger i en personlig trener på et av treningssentrene i nærhetene av deg. Vi har laget en liten liste over hva en en personlig trener kan gjøre for deg og din slanking.

Les også: Les også: Info om tynnfedme

Hva er oppgaven til en personlig trener?
En personlig trener skal hjelpe deg med å komme på rett spor slik at du kan nå dine mål. Sammen vil du og din personlige trener lage en plan for progresjon og ikke minst mål.  Deretter skal din PT virke som en motivatør og en ressurs for deg.

Det går også an å ønske seg en PT som har erfaring med slanking spesielt. Du kan ringe ditt lokale treningssenter for å høre hva de kan tilby.

Les også: Bli slank med Spirulina.

pt-personlig-trenerEr det ikke flaut å måtte ha hjelp med trening?
Nei, ikke tenk på det. Folk syntes det bare er imponerende med mennesker som har den drivkraften at de trener.

Les også: Vektklubben? Enkelt forklart

Hvor mange timer med PT trenger jeg?
Dette varierer veldig fra person til person. Noen velger kun å ha det i oppstartsfasen mens andre ønsker å beholde sin PT over tid. Vi anbefaler at du i starten jobber intensivt for å så senere redusere etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *