Terje E.

Slanking gir bedre sex!

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Mange som er overvektig har problemer med sexlivet, nå har italienske forskere endelig funnet ut at det er en kobling mellom overvektighet og potens hos menn. Faktisk så kan man miste potensen som mann hvis man blir overvektig. Men fortvil ikke, dersom du endrer kosthold og begynner å trene så vil den komme tilbake.

Så hvis du har lyst på et bedre sexliv så er det bare å:

  • Registrere seg hos et treningssenter
  • Droppe pølsene på Statioil
  • Spise opp grønnsakene dine
  • Kutte ned på kaffen

Les også: Les også: Info om tynnfedme

Men er det virkelig så lett?
Nei, du ville vel gjerne at vi skulle skrive ja men slanking handler egentlig om å finne din egne drivkraft. Hvorfor vil du slanke deg? I det tilfellet vil du kanskje slanke deg for å få et bedre sexliv eller kanskje for å få tilbake ditt sexliv. Der har du en kjempemotivasjon i seg selv. Andre gode grunner til å slanke seg er helsemessige årsaker eller du bare har lyst til å se freshere.

Les også: Vektklubben? Enkelt forklart

slanking-sexDeretter så må du arbeide hardt å nå målene dine, dette er ikke alltid like lett. Men det er et engelsk uttrykk som heter «keep the eye on the price». Det er viktig å hele tiden ha fokus på gevinsten, da blir det ikke vanskelig å  legge inn litt hardt arbeid. I tillegg så gjelder det å hele tiden underveis belønne seg selv, gi deg selv et klapp på skuldern når du har gjort en god. Like viktig er det å styre unna fallgruvene.

Hvor kan jeg få hjelp til slanking?
Vi anbefaler alle å bruke treningssentere som ressurssenter for slanking. De har ofte noen programmer eller grupper du kan følge.

Les også: Bli slank med personlig trener

Før du vet ordet av det så er du som en 16 år gammel gutt igjen med en potent og slank kropp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *